missed miscarriage bermula bleeding

missed miscarriage..allah kali ni betul2 dugaan sy.. bermula 6minggu bleeding kemudian mkn ubat kuatkan rahim.. bleeding stop.. tepat kandungan 8 minggu xde heart beat.. doc terus refer hospital.. jwpn yg buat kami suami isteri terdiam.. sedih nangis berdua dlm kereta.. lama dah inginkan cuma belum rezeki kami berdua.. doc bg tempoh dua minggu utk janin keluar.. keluar lar nak.. mama papa dah redha.. bila dh tahu gugur darah yg byk jd spotting shj.. keluar lar syg..mama dpt tgk awk dlm keadaan mcm tu pun xpe.. bukan mama xredha tp mama xsanggup kehilangan wlpun mama tau ini ujian dari allah buat mama..

6 Balas

Sabar ye sis.. sy thun lpas gitu gak.. start bleeding pastu cukup 8w heart beat xde da.. refer ke spital suruh tggu jatuh sndiri.. alhamdulillah bby baik sgt… cukup seminggu dia kuar.. kuar abis smua xyah cuci… alhamdulillah… cukup setahun sy prgnant semula.. skng da 4bulan.. pe2 pun klu sis nak mnangis, nangis je k.. jgn than.. luah kat suami.. moga lepas 3bulan sis lekat balik ye.. inshaa Allah… moga allah permudahkan urusan sis n suami

6mo ago

amin.. terima kasih awak atas doa2 yg dititipkan.. hati ni sayu bila kehilangan buat kali kedua.. insyaallah sy cuba kuat utk family dan orang2 tersayang.. terima kasih awk..

Sabarlah sis.. semoga awak kuat dan dipermudahkan segala urusan.. mcm kes saya dulu incomplete misscarage time 2 bulan. Turun semua tanpa dnc. Alhamdulillah lps 3 bln da lekat balik. In shaa allah ada rezeki awk lebih baik selepas ni🥹

7mo ago

terima kasih awk.. semoga kebaikan ini dipulangkan kembali pada awk sekeluarga..

semoga sis n suami sis kuat. pasti ada hikmah yg lg besar dari apa yg berlaku. keep positive ye.. Mudah-mudahan Allah permudahkan n kurniakan sis zuriat keturunan yg soleh solehah menjadi penyejuk mata sekeluarga selepas ni. Aamiin3 ❤️

7mo ago

Aamiin3.. terima kasih sis❤️

In shaa Allah … semoga kuat menghadapi dugaan ini sis.. sy pernah mengalaminya. Sy faham kesedihan tu😭 in shaa Allah Allah akan rezekikan yg lebih baik dr yg awak hilang

7mo ago

terima kasih byk2.. semoga awk juga dilindungi allah swt..

sy pon masa bby meninggal dlm perut,masa tu 5bulan.mmg ckp kt bby,mama redha syg.kluar ar, alhamdulillah xlama tu xpyh msuk ubat.teran berapa kali kluar....

7mo ago

🌹❤️

Nnti klau da kluar hbis. Sis ble trus amal kn folic acid

7mo ago

insyaallah terima kasih byk2..