Complete Miscarriage

Saya dah complete miscarriage 6w. Doakan saya kuat dan tabah hadapi ujian Allah ni. Doakan saya juga diberi kesembuhan dan dapat melahirkan zuriat satu hari nnt. ? Cuma saya nak tanya, kena berpantang juga ke?

8 Balas

januari 2019 saya complete miscarriage 6weeks jugak..saya berpantang sama mcm org bersalin, tapi cuma 2minggu.. skang alhamdulillah hamil semula lepas doktor mintak rehatkan rahim utk 6bulan. Semoga rezeki awak pon ada nnt😊

Pantang jaga mkn minum... Kalu nk badan segar berurut ya... Pulihkn rahim.. Bg period normal everymonths then boleh plan preggy semula... Take care ya mommy

Yep sis Kene pantang paling kurung pun 2 minggu untuk pulihkan dalaman balik

Aamiin..kena berpantang jgk..sy hr tu pantang dlm 2 mggu

Ye berpantang sis. Sy pantang 44 hari mcm org bsalin

Ya kena berpantang juga, macam orang bersalin.

Smoga dpermudahkan sis... Tetap kuat ye

Pntg sis