pengalaman bersalin anak pertama

Hai mommy, blh tak konsingkan kisah bersalin anak pertama mommy2 smua..sya mgandung anak pertama stlh 7 tahun mnggu.. skrg 30 week alhmdulill.. insyaallh bersalin april 2020..xcited nk dengar pengalaman2 mommy2 smua..semoga urusan kita semua dpermudahkan ya..?

2 Balas

Sy bersalin anak pertama mudah sgt. 3 Kali teran dh keluar. Tp start 3cm dh sakit sgt kena tunggu beberapa jam sebelum 10cm.

4y ago

Alhmdulillh.. semoga sy pun mcm sis yer.. dok risau jgak dh ni😅