Due date 20/4 ..belum ada tanda nak bersalin

Belum ada tanda nak bersalin..due 20/4..dah masuk 39week1hari..tp masih belum ada tanda2 nak bersalin..ada tak mommy2 sma mcm Sya?..semoga dipermudahkan segala urusan kita smua..amen

10 Balas

Sy 24/4... dari smlm keluar lendir+darah tapi sy tggu dia sakit. Sampai skang xde rasa sakit. So sy tak p hospital. Enjoy the yummy food lagi... 😆

1y ago

Yea betul.. Sepatutnya lepas keluar lendir + darah kurang dari 12jam dia akan sakit contraction. Tp sy langsung tak dtg sakit...

Sama due date saya pun 20/4. Tak ada tanda2 lagi. Sedang berusaha untuk exercise lebih 😂 semoga dipermudahkan urusan bersalin mummys semua

12mo ago

Saya bersalin 19/4 baru ni Alhamdulillah. Tapi induce. Sbb bukaan dah 2cm tapi saya takde contraction. So saya request untuk induce je la 😂

sama. saya kena serah diri 21/4, due 22/4. masih takda tanda nak bersalin. enjoy je lah journey ni. InshaaAllah dipermudahkan.

12mo ago

dh brsalin 17.4 aritu scara normal...sbb trun tnda lndir cmpur drah

dua date saya 17/4 ni..tpi masih belum ada tanda jugak...semoga dipermudahkan segala urusan kita semua nnti....aminnnn

Sy due 15/4 x de rase ape2 lg. hrap dpt deliver sblum raya. Dktor suruh serah diri hari raya klau x beranak jgak😌

sama 20/4 ... tp xde tanda lagi.... harap baby Kuar sblum rayaaa... semoga dipermudahkan urusan Kita semua nanti..

12mo ago

yew.. alhamdulillah 23/4 selamat bersalin normal... sakit pun kejap Jew.. p hospital jam 4.30 pg 2cm.. kul 6pg dh bersalin... 🥰🥰

Saya due 20/4 tp Alhamdulillah saya selamat bersalin normal pada 5/4 time kandungan 37week 6day

saya 27/4 . takda tanda2 langsung . dok rasa false contraction je . 26/4 kena serah diri

sama lah sy xad tnda lansung mengandung ank no 2 ni penat ulang alik kk

Due date kita sama tapi baby syok dalam perut lagi 🤣

12mo ago

kan sis..risau pun ada juga ni sis..takut overdue 😅😅