Doakan di permudahkan bersalin

Assalamualaikum mommy2 smua...sy dgn rendah hati nak minta doa mommy2 smua supaya sy di permudahkan bersalin..smoga sy brsalin dlm msa trdekat tanpa perlu induce...sy ade gdm on diet... skrg 38w lebih..hrap xkena induce..hrap smua mommy2 dokn sy di permudahkan bersalin..آمِّينَ آمِّينَ آمِّينَ ..trima kasih mommy2 smua..sy doakn mommy2 smua juga di permudahkan urusan stiap hari..آمِّينَ آمِّينَ آمِّينَ 🥰🥰🥰

13 Balas

waalaikumussalam.. sy pn gdm on diet.. tp smpai 40w pastu klu belum bsalin jgk kena serah diri kena induce.. anak first dulu pn 40w kena induce.. skrg 33w harap ank no 2 ni xkena induce.. semoga Allah permudahkan urusan kita semua dan kita selamat bsalin baby juga selamat sihat xda masalah kesihatan Aamiin Allahumma Aamiin.. masa ank first dulu sakit kontraksi tu agak teruk sbb memaksa kita teran sgt² xtau nk gambarkan mcmna sakit tu doc xbg teran tp bnda tu dtg sendiri bkn kita saja² teran.. bila nk btul² bsalin dh xpndai nk teran mcmna.. lpas bsalin baby ada masalah ckit.. harap baby no2 sihat xda masalah.. takut jgk klu nk kena induce jgk..

2y ago

Aamiin Allahumma Aamiin.. 😘

saya doakan semoga Allah permudahkan urusan sis bersalin. saya pon gdm on diet. dah selamat bersalin 04/01 aritu. kena induce ubat 1x. sakit contraction tu sakit la. tapi x tahu mana lagi sakit contraction biasa @ by induce sbb ni bersalin anak 1st. nurse offer cucuk ubat tahan sakit, boleh la tido jap amik tenaga

wsalm hi.. aminn2 yra smoga dpermudahkan sgala urusan kedua duanya momy n bby.. 🤲🏻 awk sama laa dgn sy gdm on diet.. doc ade bgthu kena induce 38w. tp smlm review bsp tgok ok.. then sume normal.. skg 36. doc bgthu mcm tu jela.. alhamdulillah sume ok.

semoga dipermudahkan urusan, esok lusa saya pulakk 😢 mungkin kena induce sebab dah overdue 😌 doakan saya dipermudahkan urusan anak no dua🥰

moga dipermudahkan urusan mommy. n untuk mommy² lain juga yg sedang menghitung hari. moga semuanya berjalan dengan baik. Aamiin 🤲🏻 ❤️

semoga dipermudahkan urusan bersalin untuk semua mommy2.. Semoga mommy2 dan baby2 sihat semua ♥️♥️♥️

Aamiin 🤲🏻 semoga d permudahkan segala urusan bersalin sis 🤲🏻🥰

moga smuanya baik2 shj serta selamat dan dpermudahkan segalanya..aamiin

Ya Allah, semoga dipermudahkan urusan ibu2 yg bakal bersalin nanti...

Waalaikumsalam. Moga dipermudahkan semua urusan InshaAllah 🌸