Dah selamat bersalin 41week

Tq buat smua mommy2 dlm ni..Sya dah selamat bersalin pkul 3 ptg smlm secara induce..tq buat doa mommy2 smua..😘😘

5 Balas

tahniah puan, selamat berpantang.. sy esok masuk 41w, takde tanda² lain selain sakit ari² & perut baru start mengeras. kena induce sakit tak puan? lepas induce ambil masa lama ke untuk bersalin?

Normal ke puan? Kalau week tambah baby weight tak tambah ke? Saya dah masuk 39w. First baby. Masih belum ada tanda. Cume perut keras n sakit miss V

alhamdulillah selamat berpantang, saya pun esok genap 41 weeks kena serah diri, awak bersalin normal ke?

12mo ago

ya bersalin normal sis🤭masuk ubat induce 1 kali saja Sya sis terus branak dlm masa beberapa jam..

Alhamdulillah. selamat berpantang🥰🥰

Tahniahh dan selamat berpantang🥰