Kena bebel anak xnaik berat badan

Hai mommy, bleh suggest susu yang boleh naikkan berat badan baby 4 bulan? Skrg baru tukar minum anmum Dah try ⬇️ Lactogen: kembung Enfalac A+ : banyak muak n sembelit Dutchbaby : cirit birit S-26 sma : berat naik sikit sgt, taik hijau lumut Similac inte-p : baby muntah banyak walaupun dah sendawa

17 Balas

ERM yg penting Dya sihat saja biar pon berat tidak naek...bagus juga Klau kuat makan kuat susu...biar lah berat badan tidak naek...skrg nurse banyak cerewet mls sy mau Lyn kadang kdng

2y ago

Graf tu xnaik.. turun.. risau gak..