Susu fm untuk naikkan berat 👶🏻

Hi momies boleh suggest susu fm yg okay untk naikkn berat bdn baby 4bulan? Sblum ni mnum susu dutch baby berat tk naik lpas tu baby brkahak , tukar lactogen cirit n taik hijau pula, skg similac neosure berat naik cantik cuma berak pula hijau lumut, nurse kk sruh tukar susu 🥺#firstbaby

4 Balas

Awak kena try & error. Baby ni lain2. Macam saya dulu bagi dupro dia muntah2 badan susut, tukar lactogen taik pulak tak cantik, tukar dutch baby baru badan dia semangat balik. Sampai sekarang stick dekat dutch baby

Similac Neosure baby berat naik berapa sebulan?

karimore dumex

Try dupro