Susu untuk tambah berat bayi 3 bulan

Salam mommy…. Ada suggestion susu formula yang bleh buat berat badan baby kite x? Baby sy dah 3 bulan tapi sikit sgt berat badan dia naik… die slalu minum byk dan kerap juga… tido pun slalunya lena… badan die xberisi pun… skrg minum s-26 SMA…

2 Balas

Susu formula ni kena try error . Sis boleh try susu dupro . Sebelum saya try ni frisolac & dutchbaby . Berat naik tapi biasa jaa . Dupro ni anak saya setiap kali timbang akan naik 500 / 600 gram . Sekarang dah 4 kg lebih lepas sebulan lebih . Boleh google susu naikkan berat baby .

Wsalam mommy. Susu ni mostly memang kena try & error. Sementara ada reply from the others, mommy boleh search dekat apps ni pendapat mommies yang ada pengalaman sebelum ni.