Nak tanya

Hai mommy... apa nama seluar ni yer, dekat mana nak cari? ?

Nak tanya
10 Balas

Saya beli kat shopee. Tapi lupa harga brp sbb sebelum preggy pakai. Lepas preggy dah xboleh pakai mcm ni. Saya rasa macam baby terseksa. Xboleh nafas. Hihi semua seluar atau panties saya pakai mesti saya tolak pegi bawah perut supaya baby boleh bernafas 😅

Ni saya ada pakai b4 pregnant. Sekali time pregnant kena bloated abdomen,sllu turun ke bawah. Kalau sis mgandung x sesuai pakai ni. Kalau dh bsalin blh sja, selesa pakai.

Munafie.. Saya tgh pakai, sbb pantang day 15.. Saya czer.. Mmg selesa pkai yg highwaist ni.. Sbb x kene luka czer tu.. Klau pkai yg panties biasa kene.. Sakit ooo

4y ago

Betul.. Prepare awal.. Orite mommy 😊

Sis cuba try hip hugger dari girdle turkey. selesa sangat and rasa kejap. saya czer thats why kena pakai high waist panties skrg

Shopee dkt sne murah klu nk bli..brbnding yg jual dkt fb 😉bgus pkai suar mcmni..lepas bersalin jnis munafie

4y ago

Kann. Pernah pakai masa zaman2 study dulu. Peluh2 😂

Munafie. Bila pakai tiba2 rasa mcm kurus 😂 pakai sebelum pregnant dan dlm pantang

Shopee banyak rasanya. Tapi tak ingat nama dia 😅

4y ago

Tu la nama pulak tatau😂

Munafie.. Kt shopee ada

Munafie😁

Shopee ade