Meragam

Momiiesss! Help me i risau bby dr lahir smpo skrg kuat meragam smpi merah mukaa.. Nk berak n kentut tp xjiga kluar.. Risau sgt.wktu mlm yg aktif.. Dia pndi hilg ka jugaa? Brap lms? Kdg sy terjga smpi pagi sbb mo tgok2 dia kerap meragam.. Smpi nangis klu sakit sgttt. Hmmm

2 Balas

Meragam macam mana tu? Ke mengeliat? Siang tidur lena ye?

4y ago

Kalau mengeliat sampai merah muka tu biasa. Akan hilang nanti. Kalau nak bagi baby tidur lena malam. Siang tu letak baby dekat ruang tamu. Biar bising. Cerahkan rumah. Bila malam biar senyap and malap. Kita yang ajar baby. Biasakan. Nanti baby ikut lah

Bby bf or fm?

4y ago

X apa. Try 1week bg bf dulu. Tgk bby mcm mn. Klu ok. Means susu fm tu kena ganti lain. Try susu morinaga. Cari d pharmacy.