Jantina baby

Hai mommies,sya skg pregy 31 week 5 day dah brapa kali scan still tk nmpk jntina...mommies yg ada pngalaman klu naluri keibuan rsa baby boy betul tk baby boy...sya belum beli brg2 baby lagi sebab tk confirm jantina lagi...tp tiap kali servay2 brg baby mata ni asyik tertumpu ke brg2 baby boy je...nama pn pilih nma baby2 boy...ada yg mcm sya tk...tq mommies..

2 Balas

I dulu memang tak scan jantina. Suprise kononnya. Hehe. And barang baby beli yang tak gender specific. Tapi naluri hati kata baby girl, selalu berkenan pun barang baby girl, keluar2 tengok baby boy. Hihi tak boleh percaya jugak naluri ni kadang 😂😅

5y ago

😂😂tk boleh pcya juga kata hati ni ye..ada yg tk betul rupanya..tq ye..nk kna scan betul2 la ni bagi cnfirm jntina...