Scan Boy ke ni ?

Hai mommies. Saje nk share n double confirm.. betul ke ni boy ? Masa scan 2D, doc kata boy.. then, dia nk confirm smula sbb nmpk mcm burger. Then, masa 4D, baby x nk tunjuk muka. Dia angkat dua2 kaki dia mcm dlm gmbir gini, then nmpk mcm boy. Sure ke bentuk mcm ni boy hehe. Sbb nk beli baju baby.. x nk la pilih design unisex je kann hehe

Scan Boy ke ni ?
1 Balas

Haha tak tahu nak kata pistol ke bukan 😅 macam sy mmg beli unisex je sbb pakainya pun kejap je. Beli pun tak banyak sbb baby cepat besar 😁