baby boy ka ni

hai mommies semua...saya baru 13 week 3 day... saja p scan lepastu doctor saja scan jantina dia cakap maybe baby boy...kalau macam ni memang boy ka#firstbaby

baby boy ka ni
4 Balas

kalau mcm ni xjelas lagi ... mcm saya 14 weeks dia tunjuk btl2 mcm pistol .. ni dah masuk 26 weeks dah 3 kali scan pun boy .. sis try lagi dlm 2-3 minggu nnt dia akan tunjuk kalau boy

sy scan 15w2d kemarin doc kata xnmpk lg gender dia doc kata 18w keats bru akn nmpk...mcm ank first sy 18w dh nmpk...nom 2 ni xthu laa boy ke girl...

Blm boleh dipastikan lg sis. Bleh jd sign burger, boleh jadi scrotum dia. Heee smoga diprmudhkn yaa. 18 bleh scan lg skli confirmkn.

cek lain https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟