Berapa kos checkup klinik swasta?

Tgh pregnant anak kedua, dulu 1st baby checkup bulanan kat KK je. kalini ingat nak buat di klinik swasta.. ada yg boleh share tak pengalaman beza checkup KK dgn swasta? dari segi harga, ubat ubatan, dan mommy2 lebih yakin dengan checkup doc KK or swasta?

1 Balas

buka buku +/- rm200, tiap kali checkup +/- rm150 pnglmn, kena pastikan buku swasta complete check mcm kk punya. sbb in case ada apa2 mslh yg perlu refer ke hospital kerajaan, buku tu dh complete.