darah

hai mommies..sy 38 weeks 6 day...td sy sakit pinggang sgt2 mcm dtg period tu..tp skli je sakitnya...lpastu ada darah kluar skli gan lendir..ni 2nd time sy kluar drah..msa 1st baru beberapa hari lepas..pegi hospital dktor sruh discaj dulu sbb jalan xbuka lg..so apa ptut sy bt..trus ke hspital atau tunggu dlu..sbb sblum discaj tu nurse sruh dtg balik bila kluar air ketuban atau anak kurang gerak je

1 Balas

mummt start kira pergerakan baby ok. jika baby tak aktif bergerak. terus ke hospital k. darah skit-skit tu ok. kadang masa contraction baru air ketuban pecah. apa-apa hal pi. hospital k. walaupun belum buka jalan, standby di hospital lebih selamat.