hamil 5week

Sy hamil 5 week,dh 4 ari kluar lendir darah...time kencing jer ad darah tu...sy dh prgi klinik swasta utk scan..dktor kate janin ad lg..sy prgi kk desa n bgtau psl kluar lendir darah,,nurse ckp x pyh bt bku lg sbb bru 5week...stress sy mmikirkan psl ni

2 Balas

Akak pun pernah mcm ni tapi doktor klinik swasta bagi ubat kuat kan rahim mkn selama 2 minggu..lepas tu dah tak kluar darah lagi

4y ago

Ari ni sy dh prgi kk kerajaan,doktor scan n x npok mne janin tu,doktor bg tempoh 2 minggu utk repeat scan..arp2 kandungan sy ni x ad ap2 la..tq akak bg cadangan

Saya pun pernah jd mcm nie masa awal2 mengandung week 6.. saya g hospital swasta dia bg injection utk kuatkan rahim