Symptoms Pregnancy

Hai mommiessssss , Share sikit please yolls punya symptom-ii pregnancy from 1 weeks until now.?? Terima kasih ?? hope korang sudi share

49 Balas

First period xdtg..😁start 7w-13w alahan yg teruk..xmenentu masa muntah..xboleh bau bawang yg ditumis smpai skrg dah 17w..

Pinggang sakit... Asyik nk tido. Kena gastrik teruk. Muka breakout. Ingat sbb tukar cleanser. Tp rupanya ada isi. 😁😁

Kuat mkn emm sblm prgnant kdng satu hri lngsung tk mkn .. Start prgnant ni asyik lapar je .. Melahap je keje hahahah

Kuat kencing,xsuka mkanan goreng,mood swing,on off demam,pinggang sakit n prut rsa x selesa,gastrik, payudara sakit n bengkak..

5y ago

Uhh camtu ye.??

sakit perut macam priod, cepat rasa penat, malas2 buat kerja, jadi kuat tidur 😅 #8week 4day Alhamdulillah

Hidung sensitif, takleh bau apa2 masakan, boleh muntah, tak suka bau dan rasa vanilla, tak boleh makan ayam..

5y ago

Gatal2 xde.. Kdg2 tidur mmg terganggu, perubahan bdn, tp sy sgt sibuk dan penat spjg 7 bulan mengandung.. So most of the time dpt tdo jg.. Hihi

period lmbt, sembelit, bdn xsdp, pening2, ade certain makanan xleh msuk mcm sy mkn ayam rse nk muntah. 😂

5y ago

biase sdp je.. sejak pregnant selere bertukar.. huhu.. asyik nk mkn masam2 je sbb tekak xsdp

Sy first preg, rasa mual2 nk muntah, tekak loya. Dapat tahu 3 week mcm tu sampai la sekrang 7 week.

Sayang perut jadi gastrik, loya, sakit belakang pastu kerap nak buang air liur rasa xselesa nak telan

5y ago

Mse prgnnt 1 & 2 xde alahan mcm ni.. Yg 3 ni.. Mmg xblh nk telan..nk meludah je kejenya.. Mse xmgndung ssh nk buag kahak(maaf) ni pgi2 ada saja..

Sy kerap kencing, kuat makan. And breast sakit gilerrrrr 😂

5y ago

Prgi toilet la paling malas. Hahaha