Breast pump

Hyy boleh share breast pump recomended and yang korang rasa best dan memudahkan saya bukan first time mom tapi saya kurang ilmu masa anak first jadi menyusu badan sekejap sangat please ii share tips and share korang punya experience please

1 Balas

saya tak pakai breast pump masa anak first sebab suri rumah. tapi saya ada pakai milk collector. kadang kalau bengkak susu saya just marmet je simpan susu. Cara saya banyakkan susu bagi baby susu tiap 2 jam malam pun kalau baby tidur saya kejut. set alarm tiap 2 jam dekat phone.