Pregnancy Knowledge

Hi mommies, ada sesiapa boleh share kat mana kita nak belajar ilmu mengenai from pregnancy until bersalin ya? first baby masih banyak tak tahu lagi ni 🙊 #ingintahu

2 Balas

Kalau nak best, sign up kelas antenatal. Slalu nya spital swasta la ada. Boleh ja try cari kot fb tu Mesti ada iklan. Kalau xnak masuk kelas, tgk ja kot youtube, tiktok pun byk jgk. Taip je apa2 pregnancy. Semua ada dah. Kalau Sy prefer search yg western punya Sbb byk details dorg cerita. Yg melayu ada yg Bagus Bagus, tapi byk yg nak gain engagement ja. Guna app ni pun boleh la tahu2 basic isi kandungan gitu, Pastu nak extra search tempat lain jgk

sye dlu peg antenatal class.. slalu nye hospital swasta ade buat.. lps tu sye ske tgk kt utube pngalaman org bsalin normal/induce/czer.. snaman wktu preggy pun tgk utube..