Symptoms Pregnancy

Hai mommiessssss , Share sikit please yolls punya symptom-ii pregnancy from 1 weeks until now.?? Terima kasih ?? hope korang sudi share

49 Balas

Kalau awal2 pregnant ni normally breast sakit and asyik nak kencing 😅

5y ago

Ye ke.? Ade rasa mcm nak demam x sis.?

Sakit boobies, menangis mengidam nasi kerabu then hati tba2 rasa nk check

5y ago

Saya demam sminggu lps tau saya preggy.. Dgn batuk lagi...

xlalu makan 😅 padahal b4 prgnt, kalau mkn xingat dunia 😂😂

1. muka jerawat 2. rasa lapar 3. mls nk masak 4. suka tgk video baby

5y ago

Hahah wowwww !!! Very unic 😁😁

Sy deman on off ... mkn jgn ckp laa bru sdh mkn lapar lagi 😂

1 - emosi tak stabil 2 - setiap kali gosok gigi mesti muntah

Breast sensitif and badan sakit2 sangat setiap kali bangun tidur.

5y ago

Selalu breast sakit b4 period kan . Tp bile dah preggy x sakit pulak . Hehe ade rasa mcm nak demam x.?

Yg ketara cpt penat even naik tangga sikit je. Jln ok

Terlebih emo. Lepastu rasa penat je, nak tidur je

xde symptom hahahahah. alahan pape pn xde alhamdulillah

5y ago

Ye ke.? Wahh bagusnyaaa 👍👍 alhamdulillah , shuben pon xde alahan.?? Kadang-ii org cakap kalau kite x rasa dia yg rasa