GDM

hai mommies...btl ke klo ibu preggy yg ada GDM kena bersalin awal..ada spa2 kat sni ada pngalaman bsalin awal..cuba share broa weeks dan bsalin secara apa

3 Balas

Setahu saya kene bersalin awal dlm 38 minggu. Saya xde gdm, tp my last pregnancy ada darah tinggi. Mmg kene bersalin 38w.

5y ago

Ooo saya mmg kene serahkan diri pd 38w. Doc bg surat suruh masuk warded hari tu.

Klw gdm on ubat @ insulin, kena bsalin 38w..klw gdm on diet control saja, bole bsalin 40w..

Minum air kelapa . InsyaAllah masalah GDM dapat di atasi 😇 selamat beramal