Buka Buku Pink

Hai mommies, sy preggy first baby dah 8 week.. InshaaAllah minggu depan akan buka buku pink. Nak tanya, dokumen ape je yg KK akan minta nnti ye?? N husband perlu ada sekali tak mase tu??

1 Balas

Klu perkahwinan lbh 6bulan kena ade suami sb nk bt hiv test..bwa sijil nikah ic ibu ic nikah..

5y ago

ade setgh kk akannta smua tu blik termsuk buku pink yg dlu..Tpi ade stgh kk dia nk buku pink yg lama jew..Standby je lah sis