Dokumen perlu bawa buka buku pink

Hi mommies, saya baru nak buka buku pink minggu depan anak pertama. Ada apa-apa dokumen perlu bawa sekali ke ke KK untuk daftar?

5 Balas

ic & kad nikah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

Juga ingat tarikh dos pertama dan kedua vaccine utk update .. jika tk amik booster bg tahu not keen for booster terang terang ,, jika ada booster bg tarikhnye

Kalau x silap saya, dokumen:- *IC copy ibu and bapa *Kad nikah (original & copy also) / Sijil perkahwinan (original & copy also) & *Bil elektrik / air.

2y ago

Kalau ada pernah scan swasta bawa sekali gambar tu

Masa sy buka buku pink, 1.copy ic (suami isteri) 2.bil letrik 3.sijil nikah (kalau sijil nikah belum siap,just bawa sijil nikah sementara)

2y ago

Sama-sama😊semoga dipermudahkan urusan☺️

ic husband n wife. tarikh vaksin 1st 2nd n booster. kad nikah n sijil nikah. tarikh 1st day period. gmbr scan dri klinik.

2y ago

okay Terima Kasih