33 weeks pregnant

hai mommys nak tanya lah ..skang sy da 33 weeks. .stiap mlm sakit blkng sngt2 smpai xlena tido...lpas tu sy cuba tido dlm keadaan sujud mcm solat...bole ke ye..sbb kalo sy tido cara mcm tu mesti terus lena...ade sesape mcm sy...bole ke ye..xde effect pape ke kt kandungan...nk tnggu appointment tanya nurse lambat lg...#ingintahu

1 Balas

Sy pun dulu ad masanya tido mcmtu cuma lepastu kaki kebas jelaa.. Tak pasti ad effect ke tak kat kandungan sbb sy biasa je

2y ago

selesa kan tido mcm tu...hehehe..