kedudukan baby melintang

Hi Assalamualaikum semua..nk tnya ada tak yg berpengalaman baby masih dalam kedudukan melintang masa 34 minggu? Kesudahannya akan kena operation ke atau baby masih boleh pusing lagi dalam tempoh beberapa minggu je lagi ni?

1 Balas

Jangan risau sis. Masih ada masa lagi baby nak pusing ke laluan. Jangan risau ye. Banyakkan doa

5y ago

Terima kasih ye atas kata2 tu..risau sebenarnya..harap2 baby ok2 je n mudah2an dia berpusing ikut laluan.