Kedudukan baby

Hai mommies semua...kandungan sy dh 14w dan smlm bru lps check up..doc check kedudukan baby melintang..any suggestion/tips nk bg kedudukan baby normal ?

2 Balas

mmg kdudukn bby mwlintag msa tu..masa 19w pon dia duk mwlintang lagi...btw bnyk masa untuk dia bpusing sdri..nonworries..now sy da 35w3d..kpla bby dah kat bawah dah...tggu nak msuk laluan je...

Banyakkan bersujud sbb 14w baru lagi, so baby memang akan berpusing2