First time pregnant

Hai mommies semua Sy dah msuk 21weeks bmakna dh 5 bln lbih tp xrasa pgerakan baby lagi.. normal ke perut pun nmpk kecik lg Risau lah tp doc kata baby normal je Mommies sume start rasa baby gerak bpe weeks ya?

16 Balas

Saya 27 week baru terasa pgerakan baby..mula2 risau juga..myb baby kecil tu yg x trasa gerak..lagipn masuk 7 bulam baru npk baby bump hihi..allhamdulillah skg suda 37 week baby makim aktif d dlm..