First time pregnant

Hai mommies semua Sy dah msuk 21weeks bmakna dh 5 bln lbih tp xrasa pgerakan baby lagi.. normal ke perut pun nmpk kecik lg Risau lah tp doc kata baby normal je Mommies sume start rasa baby gerak bpe weeks ya?

16 Balas

sy 20weeks dh rasa tendangan baby sampai susah nak tidur sbb tgh2 mlm baby suka tendang perut😂😂

5y ago

Sama waktu nak tido tu la dia dok tendang2

Sy 16 week dah rasa geli2 kat perut.. Skrg 19week makin rasa gerakan bby..

Sy 24w baru rase tendangan.. Minggu sblm tu rasa cm gelombang2.. Hehe

5y ago

Kan.. Gelombang tu mcm konfius.. Btl ke tu tendangan gerakan baby.. Maklumla first time xtau sgt.. Nnti lg beberapa mggu lg nnti sis dpt rase sgt tendangan dia..

Saya dulu 20 weeks bru dpt rsa...lambat rasa sbb anterior placenta

16weeks.. rasa mcm ada bubble letup2 dlm prut

sy rasa baby gerak masa 16w 😊