Baby July 2020

hai mommies semua!!...Siapa yg sama dgn kita due date on July 2020?....rasa x sabar baby membesar dalam perut...MOga2 semuanya sihat dan dalam lindungan Allah swt

28 Balas

Hi sisi.. Sy 2 julai 2020 ❤️❤️

1st july 2020 😍

1st June 2020 in shaaallah..

5y ago

Tq sis...hrp semua mummies sihat semuanya

😍 All the bestttt

bby julai 2020 ...11 julai

5y ago

sy pergi klinik kesihatan... doc dh bg keputusan... lepas 2 doc suruh pergi klinik desa utk buka buku.. skrg ni tggu nurse col utk appoinment...

Insha Allah... 3/7/2020

5y ago

Iyea.. Doc cakap, its okay bab ia akan keluar dgn sendiri nya nanti... Anyway, tq sis.. Sis pn sama juak.. Jaga ksihatan...

July 2020

9 july 2020

5y ago

X..sbb sy dok kt sarawak...akhir bln 12 baru balik srwk semula..ni balik kl sbb cuti sek

June 2020 😁

5y ago

Amin2 yra. Tkasih. Awk pn sama 😁

May2020