Baby July 2020

hai mommies semua!!...Siapa yg sama dgn kita due date on July 2020?....rasa x sabar baby membesar dalam perut...MOga2 semuanya sihat dan dalam lindungan Allah swt

28 Balas

July 2020 😍

5y ago

Yeay!! Seronok kannn

Aminnn

January 2020

5y ago

Terima kasih....Insha Allah....amin....hehehe

June 2020

5y ago

Alhamdullilah...Amin...moga sihat selalu yer...

Alhamdulillah.. amiin

mach 2020. . semoga dprmudahkn semua urusan kita semua aminnn ya allah. .

5y ago

Wah....x sabar rasanya kan.....nak dpt baby..sonok nyerrr.

Baby due date on March 2020.. Semoga kita dipermudahkn.. Jaga kesihatan mummies2 smua... Allahumma amiiin.. 💞🤰🏻🌺👶🏻😘❤️

5y ago

Aminnn..same2 kita mndoakan...

Sy 2 July 2020

5y ago

Ha.....awal bulan 7 yer....Amin...INsha allah...Moga sihat selalu....jgn lupa berdoa untuk kesejahteraan sis yer