7 Weeks Scan

Hai mommies semua...ika ada buat scan 7 weeks baby. Tapi Dr ckp nampak kecil lagi. Setahu ika bukan ke kalau dah 7 week ni dah nampak jantung. Tapi baby ika scan xnampak jantung lagi. Dr ckp nampak mcm yolk (telur kuning). Mmg normal ke ada sesetengah scan 7 week nampak mcm tu? Risau la...

7 Weeks Scan
73 Balas

Sy 8w dah ada heartbeat

Baru lagi tu, insyaAllah ok

Normal kak..

Sy scan 8week nmpk jntung

5y ago

Sbr ye nnti nmpk la jantung bby,,mse tu tujuan sy pun bkn nk scan bby tp sbb nk buang bby (ingtkn baru 1week),,tp ble doct sahkn dh 8week ,sy cancel nk buang,hehehe

Ni mase 6minggu. Sama je

5y ago

Alaa comelnya. Semoga baby membesar dengan sihat yea. Amiinn...

Doa banyak2.. insyallah

5y ago

Aamiin...terima kasih sis 😘

Jntung biasa 8 weeks+ .

5y ago

Yeke sis..ok2. Terima Kasih sis.

normal

msih baru.lg tu

5y ago

Tu la...nnt repeat lg scan. Tq sis 😘

Normal sis :)

5y ago

Ok sis...terima kasih.