7 Weeks Scan

Hai mommies semua...ika ada buat scan 7 weeks baby. Tapi Dr ckp nampak kecil lagi. Setahu ika bukan ke kalau dah 7 week ni dah nampak jantung. Tapi baby ika scan xnampak jantung lagi. Dr ckp nampak mcm yolk (telur kuning). Mmg normal ke ada sesetengah scan 7 week nampak mcm tu? Risau la...

7 Weeks Scan
73 Balas

Normal tu sis.. Sya masa 7 weeks pon mcm tu.. Juat nmpk kantung je.. Nt 2nd time scan da boleh dgr jantung baby 😊

Normal.

normal

5y ago

Terima kasih sis...😘