Makan laksa

Hi mommies yg dah berpengalaman, kalau dah 5 bulan boleh ke makan laksa penang? Teringin sangat lama dah pendam tahan nak makan. Kenapa ya ada yg kata tak boleh makan laksa? #firstmom #ingintahu

2 Balas

bergantung pada badan ibu... setakat ni saya makan dari awal trimester alhamdulillah okey je... cuma jgn pdas2 sgt... ada yang cakap laksa ni angin tp saya makan okey je...

masa 4bulan , saya makan je, sekali tu je la. sebab teringin . esoknya sakit Perut sebab pedas 😂 tak sure tak boleh makan ke tak. now dah 6bulan