Protein dalam air kencing

Hai mommies semuaa. Nak tanya. Ada tak yang macam saya , dah minum air kosong banyak2 pon still ada protein dlm urin. Sampai nk muntah2 minum air kosong😂 ada la jugak minum manis tapi tak banyak sebab berjaga2 jugak..tapi resultnya sama jugak😂 dah 3 kali pergi klinik sama macam tuh. Besok pergi check up lagi harap dah okay lah. Saya dah 36 minggu..taktahu dah nak buat apa lagi. Minum air barli semua dah😂

1 Balas

protein tu berapa? kalau dh 36w redha je la and standby utk bersalin anytime. hehe

2y ago

1 . Huhuhuh tuh lah..tadi check alhamdulillah dh okay..tunggu masa bersalin je ni😂