Air kencing ada protein

Hai momies. Saya nak tanya, ada tak yang datang kk nurse cakap air kencing ada protein? Dah 2 kali saya pergi kk air kencing masih ada protein. Tahu tak cara nak kurangkan protein? Nurse suruh minum air masak je banyak², masalahnya saya dah minum air masak banyak² pon protein tetap ada 😢

6 Balas

Amalkan air barli awak. Air barli tanpa gula dan minum air banyak

Minum air kosong bnyk2… pastu Kena rajin kencing sis…

mnum air masak bnyak .. kncing jngan tahan ..

Nurse bgtau suruu minum air kosong byk2

Kurangkan pengambilan garam

bykkan makan buah

10mo ago

makan buah apa ya? saya selalu makan buah epal dan oren. kadang makan buah jambu