Protein dalam kencing

Salam mommies²...ada tak kat sini alami protein dalam air kencing? It is normal? Saya start ada protein masa 3 bulan pregnant sampai lah sekarang....dah macam² minum untuk hilangkan...ni last check kalau ada juga doktor nak buat ultrasound buah pinggang...tapi sy takda pun rasa sakit bila nak kencing atau sakit dekat buah pinggang...sekarang pun asyik berulang pergi KK check air kencing disebabkan protein tu...buntu dah macam mana nak hilangkan dia...

1 Balas

Sya pun msa mngndung 3 bulan ada protein dlam kncing.. Sya minum air putih banyak2 jak.. Bila cek kncing blik tiada sda protein dlam air kncing