40 weeks due date 22/11/22

Hai mommies semuaa.. Hari ni due date tapi baby masih seronok dlm perut 😂 doktor tambah 7 hari lagi kalau belum bersalin kena serah diri. Ada tak mommy yg overdue jugak? Doakan saya yaa mommies semuaa ❤️

2 Balas

macamane keadaan skrng mommy?sye pun due date 22/11/2022 tpi smpai skrng belum ada tanda" nak bersalin,kerap kencing je dengan keram perut and sakit pinggang,mommy macamna skrng?😢

1y ago

Alhamdulillah kemarin tanggal 28/11/2022 sya dh launching,tapi kena bayar bnyk dah nih sebab sya bukan org malaysia saya indon kerja kt sini sja😢dah 4malam 4 hari ni😭