Due Date 17/11

Hai mommy" due sy 17/11 tapi belum ada tanda" nak bersalin pun , sy kena serah diri kat hsptl 17/11 sbb bby besar kat dalam , Doakan sy d prmudahkan segala urusan dan selamat bersalin yaa 🥰 #First_Baby #40week1day

2 Balas

aaamiinn.. smoga sis dpermudahkan sgala urusan dan slmt bsalin.. doakan saya juga. kelmarin dah serah diri. dua kali induce, masih tak ada bukaan. hari ni akan masuk ubat kali ketiga, doakan saya ada bukaan kali ni dan selamat bersalin anak pertama.

1y ago

Nana, trima kasih sis.. smoga doanya berbalik pd sis juga.. 🤲

sme due kitaa. semoga allah permudahkn kita bersalin .semudah² ny.. #firstbaby