DOUBLE LINE UPT KEJAP +VE KEJAP-VE

Hai mommies semua, selamat hari raya. Nak tanyalah, ada tak yang pernah alami double line dekat UPT tu kadang dapat positif kadang dapat negatif? Sy ttc dah 6bulan. Tahun lepas bln 11 pernah keguguran masa nak masuk 12week. 28hb 6 nanti genap setahun dah sy kahwin. Tadi sy ada pergi klinik minta scan tapi doktor cakap tak nampak kantung lagi. Sy ada buat upt dekat rumah frist urine lepas bangun tidur, keputusannya positif. Then Doktor minta sy buat upt dekat klinik keputusannya negatif pula. Sy dah lewat period 16hari. Doktor tanya sy td nak ambil ubat period tak sebab lebih 2minggu tak dtg bulan. Sy taknak dan sy minta utk cek pregnant guna darah, doktor cakap nanti dah dapat result dia call. Sy confuse sebenarnya sy pregnant atau tidak. Ada ke yg pernah alami macam saya? 26/05/2020 - 3.09PM

1 Balas

sy pernah jadi mcm tu.. dtg period sy 31/ 7/20 last period 5/ 8/20. silang sehari sy try test upt naik 2line, slpas tu sy mcm tak percaya sy try test 3kali lagi., positif.. syukur.. tapi sbaliknye.. 13/8/20 sy pergi klinik kerajaan negetif.. ya Allah.. doktor ckap dlm rahim sy kosong tak ade ape2 pom, mungkin masih awl lagi.. tapi sy dah ckap kat doktor sblom2 nie sy ade try test tapi tkde naik 2line pom, cume nye naik 1line sy.. jatuhkan hari tu je naik 2line.. hrap ade rzki sy blom genap setahun perkahwinan sy 31/8/ nie