Doa kan saya, semoga baik baik saja

Saya dah lambat period 1 hari. Sebelum vaksin sy dah buat upt test pakai clear blue keluar not pregnant. Sbb kalau pregnant sy tak nk pergi. Sbb takut effect. Semalam pergi vaksin. Balik vaksin pergi klinik nk cek rahim sebab sakit bahagian ari ari. Bila doktor scan. Doktor cakap sy pregnant, Dah nampak kantung 3 minggu. Doktor minta buat upt test. Dekat klinik pun naik -ve. Saya risau sbb doktor ckap ramai org yg dah ambik first dose baru tahu pregnant lepas tu gugur. #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

hai mommy. nurse tmpt sy checkup ni pn jd benda yg sama dgn mommy. dia tak tau dia pregnant tp dh ambik first dose vaksin. Alhamdulillah jumpa semula masa sy checkup monthly utk baby sy,masih sihat masih pregnant Alhamdulillah. semoga yang baik baik buat mommy dan baby okay ❤