Risau

Hai mommies semua. Saya sekarang pregnant 15w5d. Normal ke kalau x rasa apa2 kat perut ni. Rasa mcm perut menggeleber mcm byk lemak je. Takde pun rasa mcm perut keras sbb sy pernah pegang perut kawan sy dia pregnant 15w jugak, rasa perut dia keras kat area rahim tu. Sbb sy badan besar ke? Sy risau kalau2 apa2 jadi kat baby sbb sy byk checkup kat klinik desa so takde jumpa doctor. Nurse pun rasa2 perut dgn tgn je tp dah 2 kali sy pegi, dia x pegang pun perut saya, dia ckp bby kecik lg. Tp sy asyik risau bila baca pasal miscarriage. 15w memang takkan rasa pergerakan baby lagi ke?

1 Balas

kalau 15 weeks mmg takkan rasa pergerakkan lagi sis..sy masuk 20baru boleh rasa..sabar ya and doa byk2..in shaa Allah semua akan okay..stay positive😉