20w Pregnancy

Hai mommies. Nak tanya, ada tak di kalangan mommies yang badan plussize? Sy musykil tengok perut saya ni. Agaknya sbb memang perut besar. Rasa je keras2 kat bawah pusat dan memang perut membesar tp tak keras. Perut still menggeleber tak keras mcm perut org pregnant lain. Kalau jalan, bergoyang lagi perut ni. Normal ke tak? 1st pregnancy. 20weeks.

1 Balas

Mlut keadaan prut sis yg asl mmg bsar,tapi klau tak sure bleh refer doctor sbb hm sya tak mcm tu lak..sama la first pregnancy