Baby dah masuk laluan

Hai mommies semua, boleh share pengalaman tak sbb last week saya 34 weeks dan gi checkup, nurse cek perut dan kedudukan baby, tapi nurse cakap kepala baby dah masuk ke laluan, normal ke 34 weeks kalau kepala baby dah masuk laluan, ada sesiapa pernah lalui pengalaman yg sama ke, ada risiko bersalin lebih awal atau tak cukup bulan ke, risau plak

23 Balas

Normal sis 😊 sy pn awal 34weeks dh masuk laluan sampai skrg 38 weeks.

5y ago

same lha sis sya nie dah 38weeks tapi blum brsalin lagi dan dah krap mngeras then sakit tapi blum lagi berslin...