MASUK LALUAN

Kalau nurse cakap kepala baby dah masuk laluan tu mana2 mummies yg ada pengalaman lama lg ke jangkaan bersalin ?

6 Balas

sama g scan doc ckp baby dh masuk laluan dh so bile2 masa je...mucus plug dh selalu keluar, sakit pinggang dgn bawah kerap...mengeras pun ada cuma x konsisten...so nurse kate turun tanda baru p hospital

1w ago

Aah betul. Semua tanda tu ada dah

em samalah , baby dah masuk laluan skrg dah 38 weeks 5dys.. huhu bersalin la cpttt anak anak kita semuaaa tk sabar dah ibunya nak main dengan diaaa

1w ago

Kan huhuhuhu

saya baby masuk laluan 35w, sekarang 40w tak bersalin pun lagi.

1w ago

hahah tu lah tu. sebab baby masuk laluan bukan tanda nak bersalin.

sama laa sis. baby dh masuk laluan . cepat laa keluar sebelum rayaa ni

1w ago

Kannnn. Sis due bila ? Sy pun harap dia keluar la sebelum raya ni

Dah masuk laluan tu dh boleh standby dh mummy ;)

2w ago

Nurse sy ckp baby dh masuk laluan barang2 standby dlm kete ready je turun tanda terus ke hospital..

xlama dah tu

2w ago

Yeke ? Fuhhh nervous