Baby 2021

Hai mommies semua, ada yang due 2021? Berapa hb tu? Jom share😄 Saya 8 Feb 2021 insyaallah

568 Balas

21/1/21..doakan sy supaya bersalin sebelum due.. Sy doakan mumies jugak dipermudahkan..

3y ago

moga dipermudahkan urusan kita sis

7 sept 2021. Semoga baby okay2 ja. Pregnancy ketiga. Dua sebelum ni gugur awal.

bestnya awal tahun... sy due bulan 12 ni hujung tahun.. hehe alhamdulillah 😘

23 May 2021, lepas raya. doakan saya dan baby kuat, sihat dan selamat ya ! :)

Sy 17/1/21.. InsyaAllah..doakan sy sis..smoga urusan sis juga dipermudahkan

Semoga kandungan kita semuanya sihat-sihat sampai melahirkan Aamin😊

4y ago

Amin..

edd : 3/4/2021, tp rasanya pertengahan bln 3 dh kene serah diri dah 😊

3/3/21 tp rasa awl kot brsalin sbb ank 1 n 2 awl dari date tu

Tak lain dan tak bukan ni mesti anak hasil pkp 😂 . Saya 17 jan 😁

19/7/2021..doakn untuk saya jugk yee.. 3 kli gugur.. kli ni bru lekat