Baby 2021

Hai mommies semua, ada yang due 2021? Berapa hb tu? Jom share😄 Saya 8 Feb 2021 insyaallah

568 Balas

wah...semoga urusan kita semua bakal mommy dipermudahkan♥️♥️

Saya cantik sgat tarikhnya, harap jatuh tarikh tu lah. 12022021

14 april 2021..semoga kita semua dipermudahkan urusan nt..Insyaa Allah😊

3y ago

cayok cayok💪💪

Hai..sy due 12/1/2021..My first baby..mohon doa dari mummy semua ye

sy 11 february.. jom buat whatsapp group utk baby february 2021😍

march baby insya Allah 🤲🏻😘 smoga smua mommies dprmudhkan

25.09.21. . anak kedua. . semoga dipermudahkan.. dimusim covid ni

ikot buku due bln 4 tp sbb ada gdm insulin mgkin bersalin bln 3

09 may 2021... dah dekat nak raya... berkain batik la raya ni

insyallah sy sok dh masuk wad... bersalin czer..

3y ago

sy pun czer huhu.. dh 2x czer tp due bln 6 nt ..take care mommy