Baby 2021

Ada ke baby 2021? Jom share tarikh due mommies semua??

922 Balas

Due date 1/10/2021 Scond baby . Jarak 5tahun doakan saya yee sebab saya tak sabar sangat nak bersalin nak jumpa scond baby saya in sha allah saya sepasang dah frst girl scond boboi .. Alhamdulilah ya allah .. Rezeki.. Frst baby beranak kat hospital besar tawausabah . Ni in sha allah hospital besar melaka pulak😘.. Frst baby lahir pun normal berat 3.8kg yg scond ni agak kecik tapi takpe janji anak2 sihat.. Saya mohon doa ibu2 ye agar saya slmt brsalin dlm musim skrg nii . Now 37w3d

3y ago

Sis dh scan ke kongsi sis baby apa ??

Tgh ttc..doa kn sy ye nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

xkesampaian nk sambut bby 2021,bru ggur hari 10/10/20..dh dua ank saya ggur UTK tahun ni Sja..alhamdulillah masih ada pengubat duka lara n penyeri hidup UTK Sya dan suami..ank sulung aiman Zarif,3 taun

3y ago

Semoga ada reZeki lagi untuk sis sekeluarga insyaAllah

Tgh ttc... Hehhee nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

29/04/2021 tpi Dr jangka sy akan bersalin awal sblum due sbb twin pregnancy ...doakan yg terbaik ya mommy2 smua.. lgi2 ni first baby sy.. tq mommy2

Semoga dipermudahkan urusan semua mommies-to-be sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻💕 #TAPsupermoms

Due date sy 9/4/2021 tp kemungkinan due date awal sikit kot sebab sy ada anemia. Harap2 berjalan dengan lancar semua. Amen.

26 April 2021 sepatutnya lahir tapi gugur week 6. Tolong doakan saya supaya cepat recovery & ada bby lagi.

Baby pkp semua ni ya? 🥰🥰🥰 inshaAllah saya due 18/3/2021.. semoga dipermudahkan untuk semua momies2 😘

15/2/2021.. Tp gdm on metformin and glyprin, doc akan bg tarikh baru dua minggu awal paksa bersalin😘