Baby 2021

Hai mommies semua, ada yang due 2021? Berapa hb tu? Jom share😄 Saya 8 Feb 2021 insyaallah

568 Balas

23/10..pregnant dh 4bln bru thu..saya tggu 5 tahun bru dpt zuriat..doakan sy dan ank sihat serta selamat

kandungan dah masuk 6 weeks baru tahu pregnant.. penantian 3 tahun & ni la hadiah anniversary..😊

22 march 2021... semoga Allah permudahkan urusan kite melahirkan anak yg kite kndungkan... Aamiin...

19/4/2021 bby yg ketiga semoga sy d permudahkan bersalin dan selamat dgn bby kecil ..❤️❤️

4y ago

Sama 😍

insyAllah saya 3/6/2021 .. saya doakan semoga sya dn mummy2 semua dipermudahkan segala urusan..

due 11/1/2021 tapi bersalin awl 07/1/2021 skait contraction dtng sendiri.. anak pertaman

8 Mac 2021, inshallah. Semoga kita dan baby sihat, cukup sifat. Aaaminnn

bln7 😅 tp biasa awal sebulan.. 35week-36week dh terbesalin.. mybe la bln 6 nt hehe

30.01.2021 doakn sya supaya bby kali ne selmt smpi masanya dia keluar.. In shaa allah

Semoga dipermudahkan urusan semua mommies-to-be ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms