Ubat Tambah Darah

Hai mommies, selain ubat tambah darah yg kk bagi.. Apa ubat tambah darah yang bagus utk tambah hb ye? Sbb lepas sy makan ubat yg kk bagi rsa pening2.. Ke sy x sesuai ngan ubat tu..

12 Balas

Nanti bila next appointment boleh bagitahu keadaan sis masa makan ubat tu, mcm sy sebelum ni mkn prenavit lepas tu susah nak jumpa di farmasi sy tukar new obimin hb drop sikit dan doktor bagi sample obimin plus & obical.. Dan sy teruskan mkn yg tu beli sj di farmasi, selain itu kena makan sayur Dan buah yg kurang manis..